Sain käsiini TVH:n vanhan työkalupakin, ja kotvan kesti ennenkuin keksin sille uuden elämän. Tämä toki ei kokonaisuudessaan ollut ainoastaan omaa ideointiani, vaan yllytyshullua yllytti toinen hullumpi (kaikella rakkaudella).
 

Siis jokaisella naisellahan pitää olla pukeutumishuone (on, yksi neliö vessannurkasta) missä on very bling meikkauspöytä (nyt on...), mikä puolestaan on alkuperäisen käyttötarkoituksensa mukaisesti matka-arkku.
 

Rata valmis, mopo otti kahdeksankymppiä lasiin ja karkasi mutkassa. Leka käteen ja pakista sisukset pihalle. Sisusten tilalle peili ja satiiniverhoilu. Led-valaisin liiketunnistimella vetolaatikoiden taakse. Meikkisiveltimille ja muille vermeille paikat vanhoista meisselirei`istä. Kanteen askartelin "vanhoja matkatarroja" ranskalaisista vintage kosmetiikkaetiketeistä. Vanhoista vöistä matka-arkkuun vyöt ja sisustuskaupasta vanha avain.
 

Sisäpiirivitsinä viittaus tuohon Vuittoniin, maalasin sabloonalla muunnellun version heidän tunnuskuosistaan. Koskaan en ole laukusta kahtakymppiä enempää maksanut, en pahemmin meikkaa, mutta onpahan yksi Vuitton vessanseinässä.

Yllyttäkää vaan yllytyshullua.